Al meer dan 15 jaar expert in geautomatiseerde machines in Noord-Brabant

GeCo: een klein bedrijf dat snel groot werd in de wereld van massaproductie in klein mechanische onderdelen.
Lees hier het verhaal achter GeCo Machinefabriek uit Noord-Brabant.

Neem contact op

Een Brabants succesverhaal

In november 1999 is GeCo Machinefabriek opgericht. Het bedrijf begon klein, in een schuurtje in Soerendonk, Noord-Brabant. Na twee succesvolle jaren voldeed het schuurtje niet meer als bedrijfslocatie. GeCo Machinefabriek was uitgegroeid tot een sterk en winstgevend bedrijf en nam zijn intrek in het huidige pand aan de Rondven te Maarheeze.

Kernwaarden

Vakmanschap, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, dat zijn de vier kernwaarden waar GeCo Machinefabriek al bijna 20 jaar garant voor staat. Ervaren, enthousiaste en goed opgeleide vakmensen realiseren dit voor u en maken GeCo Machinefabriek tot een sterk bedrijf.

Wij zij trots op het feit dat wij ons als bedrijf ISO9001 gecertificeerd mogen noemen. Wij hebben een kwaliteitsbeleid, welke opvraagbaar is, voor onze belanghebbenden. Mocht u interesse hebben om meer inzicht te krijgen in ons beleid, dan horen wij dit graag.

Neem direct contact op

De waarde van investeren

Bij GeCo Machinefabriek vinden we het belangrijk om te blijven investeren. Investeren in de nieuwste geautomatiseerde machines die het productieproces verbeteren, maar ook in onze medewerkers. Dit doen wij door interne en externe opleidingen te verzorgen, zodat zij zich blijven ontwikkelen en daardoor GeCo Machinefabriek tot een steeds hoger niveau kunnen tillen. Op deze wijze kunnen wij u de hoogste kwaliteit van producten garanderen.

Neem direct contact op

GeCo Machinefabriek BV
 Rondven 55 
6026 PX Maarheeze, Noord-Brabant


0495-59 45 15

info@gecomachinefabriek.nl

Openingstijden 

Maandag 07:45 - 16:30

Dinsdag 07:45 - 16:30

Woensdag 07:45 - 16:30

Donderdag 07:45 - 16:30

Vrijdag 07:45 - 14:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

KvK-nummer

17119187


Privacyverklaring