CenS Industrial verzorgt halffabricaten en metaalbewerking in Noord-Brabant

GeCo Machinefabriek verzorgt al ruim 15 jaar uw            fijnmechanische onderdelen. Met de oprichting van CenS Industrial, een dochteronderneming, maken wij het u nog gemakkelijker. Vanaf nu schakelt u CenS Industrial in voor snelle, vakkundige vervanging of reparatie van onderdelen aan uw machines. Heeft u geen tekening meer van het onderdeel? Geen probleem. CenS Industrial dupliceert het onderdeel voor u.

Neem contact op

De missie van CenS Industrial

U bent belangrijk voor ons. Daarom denken wij van begin tot eind mee over oplossingen en eventuele moeilijkheden. Dankzij ons moderne machinepark en vakbekwame personeel mag u van ons producten van de hoogste kwaliteit verwachten. Bovendien nemen wij, indien gewenst, ook het transport, de inkoop, constructies, coatings en externe bewerkingen uit handen. Een totaaloplossing bieden, dát is onze missie.

Neem contact op

Wat is onze visie op metaalbewerking?

CenS Industrial weet dat flexibiliteit steeds belangrijker wordt, ook in de metaalbewerking. Opdrachtgevers vragen om korte levertijden, beperkte ordergroottes en een hogere bestelfrequentie. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, zoals CNC frees- en draaimachines, passen wij ons gemakkelijk aan de ontwikkelingen aan. Als innovatief en onderscheidend bedrijf is CenS Industrial dan ook een goede sparringpartner. Tot slot bestaat ons team enkel uit mensen die begaan zijn met hun vak. Zo kunnen wij tijdbesparende en efficiënte oplossingen ontwikkelen.

Meer weten?

GeCo Machinefabriek BV
 Rondven 55 
6026 PX Maarheeze, Noord-Brabant


0495-59 45 15

info@gecomachinefabriek.nl

Openingstijden 

Maandag 07:45 - 16:30

Dinsdag 07:45 - 16:30

Woensdag 07:45 - 16:30

Donderdag 07:45 - 16:30

Vrijdag 07:45 - 14:30

Zaterdag Gesloten

Zondag Gesloten

KvK-nummer

17119187


Privacyverklaring