15 jaar GeCo Machinefabriek

Een klein bedrijf dat snel groot werd in de wereld van massaproductie in klein mechanisch materiaal. Lees het verhaal achter GeCo Machinefabriek uit Noord-Brabant.

Victor-15

Een succesverhaal uit Noord-Brabant

In november 1999 is GeCo Machinefabriek opgericht. Het bedrijf begon klein, in een schuurtje in Soerendonk, Noord- Brabant. Na twee succesvolle jaren voldeed het schuurtje niet meer als bedrijfslocatie. GeCo Machinefabriek was uitgegroeid tot een sterk en winstgevend bedrijf en nam intrek in het huidige pand aan de Rondven 29 te Maarheeze.

Kernwaarden

Vakmanschap, kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid, dat zijn de vier kernwaarden waar GeCo Machinefabriek al 15 jaar voor garant staat. Ervaren, enthousiaste en goed opgeleide vakmensen realiseren dit voor u en maken GeCo Machinefabriek tot een sterk bedrijf. 

Matsuura RA-IIF

De waarde van investeren

GeCo Machinefabriek vindt het belangrijk om te blijven investeren. Investeren in de nieuwste geautomatiseerde machines die het productieproces verbeteren, maar ook in onze medewerkers. Dit doen wij door interne en externe opleidingen te verzorgen, zodat zij zich blijven ontwikkelen en daardoor GeCo Machinefabriek tot een steeds hoger niveau tillen. Op deze wijze kunnen wij u de hoogste kwaliteit van producten garanderen. 

Neem direct contact op