CenS Industrial levert producten van hoge kwaliteit razendsnel
CenS Industrial is gespecialiseerd in het onderhoud van machines.

CenS Industrial verzorgt halffabricaten en metaalbewerking

GeCo Machinefabriek verzorgt al ruim 15 jaar uw fijnmechanisch materiaal. Met de oprichting van CenS Industrial, een dochteronderneming, maken wij het u nog gemakkelijker. Vanaf nu schakelt u CenS Industrial in voor een snelle, vakkundige vervanging of reparatie van onderdelen aan uw machines. Heeft u geen tekening meer van het onderdeel? Geen probleem. CenS Industrial dupliceert het onderdeel voor u.

CenS Industrial denkt mee van de ontwerpfase tot de oplevering van uw machine

De missie van CenS Industrial

U bent belangrijk voor ons. Daarom denken wij van begin tot eind mee over oplossingen en eventuele moeilijkheden. Dankzij ons moderne machinepark en vakbekwaam personeel mag u van ons de hoogste kwaliteit producten verwachten. Bovendien nemen wij, indien gewenst, ook het transport, de inkoop, constructies, coatings en externe bewerkingen uit handen. Een totaaloplossing bieden, dát is onze missie.

Neem contact op

CenS Industrial voert verschillende activiteiten uit op het gebied van metaalbewerking

Wat is onze visie op metaalbewerking?

CenS Industrial weet dat flexibiliteit steeds belangrijker wordt, ook in de metaalbewerking. Opdrachtgevers vragen om korte levertijden, beperkte ordergroottes en een hogere bestelfrequentie. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur, zoals CNC frees- en draaimachines, passen wij ons gemakkelijk aan de ontwikkelingen aan. Als innovatief en onderscheidend bedrijf is CenS Industrial dan ook een goede sparringpartner. Tot slot bestaat ons team enkel uit mensen die begaan zijn met hun vak. Zo kunnen wij tijdbesparende en efficiënte oplossingen ontwikkelen.

Neem direct contact op